Nieuw Friestalig nummer van PYN en jubilerend Greidebrass
Net even anders. De droom van elke muzikant, een nummer schrijven én opnemen, dit allemaal met live begeleiding. Voor PYN en brassband Greidebrass gaat deze droom in vervulling. Samen gaan ze het nummer “Heitelân” uitbrengen. Een stevig stuk muziek dat gaat over met beide voeten op de grond staan, het terug gaan naar je (Friese) roots. Normaalgesproken zingt PYN in het Engels, maar ze zal speciaal voor deze gelegenheid in het Fries zingen.

De feestelijke première van het nummer is op 6 april tijdens het Spring! Yn’e Greide theaterconcert van Greidebrass. Deze editie was al bedoeld om een feest te worden vanwege het 11-jarig
jubileum van Greidebrass, maar met zo’n primeur is dit evenement al helemaal niet te missen. Het jubilerende Greidebrass laat u verder graag genieten van een muzikale terugblik van oprichting tot heden.

U bent van harte welkom op zaterdag 6 april in De Moeting te Tzum. Het theaterconcert begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is € 7,- (kinderen tot 12 jaar en scholieren op vertoon van CJP-pas: € 3). In de pauze organiseert Greidebrass een verloting.
info@greidebrass.nl  • www.greidebrass.nl

 

 

(C) Dorpsbelang Tzum