Verhuur feesttent van Buurtvereniging

 Te huur:

Buurtvereniging “De Lyntsjesnijers “ heeft een feesttent van 6 x 12 m  te huur voor particulieren en buurtverenigingen in Tzum.  Deze tent is uitermate geschikt om een feest in te houden. En er kunnen tussen de 80 en 100 personen in.

·        De huur bedraagt voor buurtverenigingen:
€ 60.00 per keer, weekend of midweek. Voor een volle week wordt €120.00 gerekend.

·        Voor particulieren:
€125.00 per keer, weekend of midweek, volle week in overleg. 

 De tent wordt gehaald en gebracht en door twee leden of vrijwilligers van de buurtvereniging " De Lyntsjesnijers" mee opgezet en afgebroken, hierbij is ter plaatse hulp nodig van de huurder van minimaal drie personen.
Het duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur met 5 personen opzetten en 1 uur afbreken. Uitleg voor opbouwen en afbreken wordt gegeven, maar er is ook een duidelijke tekening bij.

De tent wordt normaal geborgd met haringen in de grond en spanbanden om de tent bij elkaar te houden.
Beperking echter kan het weer zijn, maximaal toegestaan is windkracht 6 tot 7 en bij noodweer of hevige regenval kan het nodig zijn de tent af te breken, een en ander in overleg bij calamiteiten.

Tentverhuur is beschikbaar van april tot en met september en beperkt beschikbaar tijdens de zomervakantie, of een en ander op aanvraag. Huurder wordt verantwoordelijk gehouden voor eventuele beschadiging van tent of onderdelen.

Contactpersoon voor reserveringen of vragen
Hauke van der Meulen
Tel: 06-11735908
e-mail : hrmeulen@gmail.com

 

 

(C) Dorpsbelang Tzum