Welkom Oranjevereniging Tsjom

 

Nijs fan de Oranjevereniging

Op dinsdag 16 oktober hield de Oranjevereniging haar jaarlijkse ledenvergadering. Er waren een 12-tal belangstellenden, die ons als bestuur van waardevolle feedback hebben voorzien over het afgelopen feest en een heleboel leuke nieuwe ideeën hadden voor het komende feest. 

Zo is er gesproken over foodtrucks, over allemaal kleine tentjes in plaats van één grote tent, over een ‘sműkere’ locatie op het trainingsveld, over nachtkaatsen in plaats van overdag, over minder of geen entree heffen om zo meer mensen naar de tent te krijgen.......Deze en nog veel meer onderwerpen passeerden de revue. 

De komende tijd gaan we binnen het bestuur kijken naar voor - en nadelen en haalbaarheid. Wat in elk geval vast staat, is dat vrijdag 28 en zaterdag 29 juni alvast in de agenda mogen, want op die 2 dagen vieren we het lytse doarpsfeest Tsjom 2019!

The Proms of Tsjom
Voor de invulling van de vrijdagavond lopen we (dankzij Jessye G) al een tijd met een idee rond: We zouden heel graag op vrijdagavond 28 juni een avond organiseren vóór Tsjommers, dóór Tsjommers in de vorm van een Promsconcert: The Proms of Tsjom!

Het idee is dat iedereen in Tsjom die kan zingen, een instrument bespeelt of kan dansen, de gelegenheid krijgt om, begeleid door een gelegenheidsband, zijn talent voor heel Tsjom op het toneel te brengen. 
Is je talent een beetje ‘roestig’ of wil je graag eerst een paar keer oefenen voor je het podium op durft? Geen probleem, die mogelijkheid is er!

Om een goed programma voor een spetterende avond in elkaar te kunnen zetten, is het belangrijk dat we ruim de tijd hebben om alles te regelen en om te oefenen. 

Dus: Kun je zingen, van rap tot opera, speel je een instrument, van orgel tot drums, kun je dansen, van ballet tot breakdance? Geef je dan snel op voor the PROMS of TSJOM!

Hoe kun je je opgeven? 

Via een privébericht via Facebook of een mailtje naar oranjevereniging-tsjom@live.nl waarin je vermeldt wat je wilt gaan doen, op welke muziek en wat je daar voor nodig hebt. Ook je telefoonnummer is handig. Wij willen graag in januari weten in hoeverre het gaat lukken om een avondvullend programma neer te zetten, dus laat ze snel mogelijk weten of je mee wilt doen. En wijs ook anderen die een plekje op het podium verdienen op deze Promsavond!

Namens de Oranjevereniging,

Tine

 
 
 

 

(C) Dorpsbelang Tzum gamaakt door L. Bosch